Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul Laboratorul-de-rațe.com. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați și să vă supuneți acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre prevederile de mai jos, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

  1. Drepturi de Autor și Marcă Înregistrată

Conținutul, designul și toate elementele grafice de pe site-ul Laboratorul-de-rațe.com sunt protejate de drepturile de autor și drepturile de marcă înregistrată ale proprietarului site-ului sau ale altor proprietari terți cu care avem acorduri. Orice utilizare neautorizată a conținutului de pe acest site poate încălca drepturile de autor, drepturile de marcă înregistrată și alte legi aplicabile.

  1. Limitarea Responsabilității

Laboratorul-de-rațe.com depune toate eforturile pentru a oferi informații precise și actualizate pe acest site. Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni din conținutul site-ului. Utilizarea site-ului se face pe riscul dvs. exclusiv, iar noi nu garantăm că site-ul va fi disponibil în mod constant sau că va fi lipsit de erori.

  1. Servicii de Printare 3D

Laboratorul-de-rațe.com oferă servicii de printare 3D de înaltă calitate. Suntem dedicați să vă oferim servicii excelente, iar rezultatele finale depind de datele și specificațiile furnizate de către dvs. În cazul în care specificațiile furnizate sunt incorecte sau incomplete, nu ne asumăm responsabilitatea pentru calitatea sau exactitatea produselor finite.

  1. Dreptul de a Refuza Comenzi

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă care, din motive justificate, nu poate fi procesată sau nu se încadrează în serviciile noastre. În astfel de cazuri, vom notifica clientul și vom rambursa orice plată efectuată pentru comanda respectivă.

  1. Confidențialitate

Respectăm confidențialitatea datelor personale ale clienților noștri. Informațiile colectate de la dvs. vor fi utilizate în strictă concordanță cu Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

  1. Dreptul de a Modifica Termenii și Condițiile

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor va fi publicată pe site-ul nostru. Utilizarea continuă a site-ului după modificarea Termenilor și Condițiilor va constitui acceptarea dvs. a modificărilor.