Politica de Returnare și Rambursare pentru Servicii de Printare 3D:

Bun venit la Laboratorul-de-rațe.com - specialistul în servicii de printare 3D! Ne dorim să vă oferim o experiență excepțională în lumea printării 3D și ne asigurăm că sunteți pe deplin mulțumit de serviciile noastre. În cazul în care doriți să faceți o returare sau să solicitați rambursarea unei comenzi, vă asigurăm că respectăm drepturile dvs. de consumator.

1. Dreptul de Anulare:

Conform legislației în vigoare, aveți dreptul să anulați comanda în termen de 30 de zile calendaristice, fără a fi nevoie să oferiți motivele deciziei dvs.

2. Procedura de Anulare:

Pentru a vă exercita dreptul de anulare, vă rugăm să ne informați cu privire la decizia dvs. în mod explicit și clar. Puteți face acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa info@laboratorul-de-rate.com.

3. Rambursarea Plăților:

Dacă decideți să returnați serviciile de printare 3D, vă vom rambursa contravaloarea acestora în cel mult 30 de zile calendaristice de la primirea bunurilor de retur. Rambursarea se va efectua utilizând aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o pentru comandă, iar dvs. nu veți suporta nicio taxă în acest proces.

4. Condiții pentru Returnare:

Pentru ca serviciile de printare 3D să fie eligibile pentru returnare, vă rugăm să vă asigurați că îndepliniți următoarele condiții:

- Serviciile de printare 3D au fost achiziționate în ultimele 30 de zile calendaristice.

- Documentele obținute prin printare sunt conforme cu specificațiile dvs. inițiale și nu prezintă defecte cauzate de manipulare inadecvată a produselor.

5. Refuzul Returnării:

Ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea oricărui serviciu de printare 3D care nu îndeplinește condițiile de returnare menționate mai sus, la discreția noastră exclusivă.

6. Procesul de Returnare:

Vă rugăm să aveți în vedere că sunteți responsabil pentru costurile și riscul returnării serviciilor de printare 3D către noi. Vă recomandăm să utilizați un serviciu de transport asigurat și cu urmărire, pentru a evita orice pierdere sau deteriorare a produselor returnate.

7. Contactați-ne:

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la Politica noastră de Returnare și Rambursare pentru servicii de printare 3D, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa info@laboratorul-de-rate.com.

Echipa noastră dedicată va fi bucuroasă să vă ofere asistență și suport în procesul de returnare sau rambursare.